Ons team

Fysio Twenterand is ontstaan uit een fusie van maar liefst 3 praktijken: Fysiocentrum De Wulp, Fysiotherapie Maatschap De Patrijs en Fysiotherapie Smit en Hoekman.

Onze praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie is verdeeld over drie locaties in Vriezenveen en Westerhaar. Inmiddels werken er 10 fysiotherapeuten, 1 ergotherapeut, 1 logopedist en 3 secretaresses. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het Keurmerk Fysiotherapie. Al onze therapeuten en zijn BIG-geregistreerd.

Lars Smit
Specialisaties: Master Manueel therapeut, fasciatherapeut, MSU echografist en extended scope specialist.
Over Lars: Getrouwd met Annemarie en vader van wel 4 kinderen (Niels, Jesper, Tibbe en Linde). Gek op hardlopen. fitness en veel langs de lijn te vinden bij de sporten van de kids. Daarnaast graag bezig met de bbq en tegenwoordig ook met muziek (sax).
Rolf Abbink
Specialisaties: Manueel therapeut, shockwavetherapeut
Over Rolf: Heeft samen met Claire 3 zonen (Filip, Sam en Pim) en een hond (Replay). Rolf houdt van voetbal, tennis, hardlopen en schaatsen/skeeleren.
Roland Zwiggelaar
Specialisaties: Manueel therapeut, shockwavetherapeut, dry-needler
Over Roland: Getrouwd met Marieke en trotse vader van 3 dochters Lente, Josje en Mees. Roland is bekend van zijn voetbalcarrière en sport nog steeds veel, onder meer: wielrennen, hardlopen, schaatsen en tennissen.
Marjolein Meijerink
Specialisaties: Master Sportfysiotherapeut, MSU echografiste, stagebegeleiding, FIT!-mama en orthomoleculaire voeding
Over Marjolein: Ik woon in Vriezenveen samen met Maarten, onze kinderen (Mats, Merel, Maan & Mick) en hond Maxie. Ik ben al jarenlang speelster bij volleybalvereniging VRIVO met veel plezier. Verder speel ik graag een potje tennis en houd ik van hardlopen.
Anne-Wil Schipper - de Lange
Specialisaties: Kinderfysiotherapeut, dry-needler en sensorische informatieverwerking
Over Anne-Wil: Is getrouwd met Dick. Ze hebben twee dochters Jasmijn en Juul. Samen korfballen ze bij Amicitia en daarnaast zijn haar hobby's: hardlopen en fitnessen.
Annette Uijterschout
Specialisaties: Oedeemtherapeut, thuiszorgtherapie, parkinsonNetwerk. Naast groepsbehandelingen op woensdagmiddag ook individueel therapie voor Parkinson.
Over Annette: Moeder van 3 kinderen, woont samen met haar 2 katten en scharrelkipjes op een boerderijtje in Almelo. Houdt van tuinieren en muziek.
Mitchell de Koster
Specialisaties: Master Sportfysiotherapeut, dry-needler
Over Mitchell: Ik woon in Almelo samen met mijn vrouw Maylin en dochter Mae. Mijn hobby's zijn tennissen en fitnessen.
Lisa Feddema
Specialisaties: Geriatriefysiotherapeut
Over Lisa: Wonend in Wierden. Mijn hobby's zijn tennissen, wandelen en terrassen met vriendinnen.
Rens Davina
Specialisaties: Algemeen Fysiotherapeut
Over Rens: Ik woon in Albergen. Als hobby's heb ik op de voorgrond sporten. Ik ben keeper van de tukkers heren 1, hou ervan om op skivakantie te gaan en sport graag voor mijzelf. In de weekenden zoek ik graag de gezelligheid op met wat vrienden.
Anouck Legebeke
Specialisaties: Oedeemtherapie, oncologische revalidatie, aanmeten therapeutisch elastische kousen, actief lid Onconet
Over Anouck: Ik woon in Westerhaar samen met mijn man Bas en mijn dochtertje Jade. Mijn hobby's zijn hardlopen, fitness en wandelen met onze hond Jax. Ik werk bij Fysio Twenterand op 2 locaties: Weemelanden Vriezenveen en Kulturhus Westerhaar.
Jeroen Zagers
Specialisaties: Ergotherapie, handtherapie
Over Jeroen: Samenwonend met Iris en hond Baily in Vriezenveen. In mijn vrije tijd maak ik graag een rondje met de racefiets, mountainbike of op de hardloopschoenen.
Emma de Wit
Specialisaties: Logopedist, OMFT, fonologische articulatiestoornissen, logopedische behandeling bij lees- en spellingsproblemen, PROMPT.
Over Emma: Ik woon in Vriezenveen. Mijn hobby's zijn hardlopen, wandelen en series kijken. Verder geef ik één keer per week les bij de Sportfabriek als BodyBalance instructeur.
Henriëtte Wischmann - Otter
Specialisaties: Praktijkondersteuner
Over Henriëtte: Ik woon in Borne samen met mijn man Niels en onze kat Yuki. Ik hou van de natuur en mag dan ook graag wandelen naast de fitness. Daarnaast ben ik ook graag creatief bezig of je ziet mij met een goed boek!
Daniëlle de Vries
Specialisaties: Medisch secretaresse i.o.
Over Daniëlle: Ik woon in Daarlerveen. Mijn hobby's zijn wandelen, series kijken en in het weekend afspreken met vriendinnen.
Annika Reuver
Specialisaties: Secretaresse
Over Annika: Ik woon in Vriezenveen met mijn ouders, broer, zusje en hond Nova. Ik ga nog naar school, naar het Noordik in Almelo. Mijn hobby’s: basketballen bij Peatminers in Vriezenveen en Jolly Jumpers in Tubbergen. Als ik dan nog tijd heb lees en bak ik graag.
Solliciteren?
Wil jij graag bij Fysio Twenterand werken? Stuur jouw (open) cv dan naar info@fysiotwenterand.nl en wellicht mogen we jou welkom heten in ons team.