Ons team blijft zich ontwikkelen!
In 2021 werden onze medewerkers weer slimmer.

Voortvloeiend uit het lidmaatschap van Het Keurmerk Fysiotherapie, worden er eisen gesteld aan na- en bijscholing. Corona gooide roet in het eten voor veel studies. Maar desondanks is er weer zeer veel geleerd in afgelopen jaar door al onze medewerkers!

Afgelopen jaar hebben alle therapeuten verplichte online seminars gevolgd over dataverzameling en de verwerking daarvan. Maar ook webinars over hoofdpijn (Rolf) en webinars over COVID Jeroen en ook kinderfysiotherapeutische webinars zijn gevolgd door Anne-Wil.

Twee dames zijn bezig met een grote zware master studie. Lisa is bezig met haar Master geriatrie en Aniek is bezig met Master Kinderfysiotherapie.

Dry needling werd verder uitgediept door Roland, Mitchell en Anne-Wil. Jeroen heeft de opleiding handtherapie behaald.

Lars is gestart met een opleiding extended scope. Deze opleiding leidt naar een plek in de 1,5 lijn, tussen de huisarts en therapeut in. Verder is Lars bezig geweest met echografie speciaal gericht op pols en hand.

Onze secretaresses Henriëtte, Daniëlle en Emma hebben bedrijfshulpverlening in hun portefeuille. En Daniëlle heeft de opleiding medisch secretaresse gevolgd.

Anouck, onze oedeemtherapeut, heeft wond- en huidmanagement cursus gedaan en bijscholingen gedaan voor oncologische problemen.

Onze sportfysio’s Marjolein en Mitchell gaan een neuro kinetic trainingsmethode leren in maart. Deze heeft door corona niet eerder doorgang gevonden.

En onze logopedisten zijn ook druk aan het nascholen. Zo heeft Emma de cursus Logopedische Interventies bij Lees- en/of Spellingproblemen afgerond.

Kortom, ondanks corona hebben we veel kennis in huis kunnen halen. Op naar een nieuw studiejaar en dan het liefst zonder Corona-restricties!

Bent u nu benieuwd wat al deze studies inhouden? Kijk verder op deze site of stel uw vraag via mail of telefoon!