FysioTopics
Rugpijn, Nekpijn en Schouderpijn

Fysiotherapie in beweging!

FysioTopics is een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken. Praktijken die staan voor de beste zorg voor hun patiënten en die zich continu inzetten voor verbetering. Dit doen we door zorgplannen te ontwikkelen die u al patiënt daadwerkelijk verder helpen.

Werken met zorgplannen

De zorgplannen van FysioTopics staan voor kwalitatief hoogwaardige en onderbouwde zorg. De zorgplannen zijn onderdeel van de kwaliteitsvisie van FysioTopics. De inhoud van het zorgplan wordt ontwikkeld binnen de vereniging door onze praktijken en getoetst door inhoudelijke experts betreffende het onderwerp.

Het Zorgplan Rugpijn:
Alledaagse dingen worden moeilijk en pijnlijk door een constante pijn in uw rug. Soms ineens, soms sluipt het er langzaam in. Rugpijn is iets waar iedereen weleens last van heeft of mee te maken krijgt. Van een lichte irritante pijn tot een pijn waardoor bewegen bijna onmogelijk wordt.

De juiste behandeling van uw rugpijn is belangrijk om snel weer van uw pijn af te zijn. Dit zodat u weer pijnvrij kunt bewegen en uw dagelijkse activiteiten kunt doen. Niet alleen is snel herstellen belangrijk, juist ook een duurzaam en blijvend herstel. Rugpijn is vaak een terugkerend probleem. Het Zorgplan Rugpijn is er op gericht om uw pijn weg te nemen en om zo veel mogelijk te voorkomen dat u in de toekomst weer last krijgt.

Het Zorgplan Rugpijn is een geprotocolleerd programma. Ontwikkeld door professionals op het terrein van rugproblemen en biedt u de best mogelijke zorg voor uw rug. De behandeling van het Zorgplan Rugpijn is toegesneden op de ernst van uw rugpijn en biedt u de beste garantie op een spoedig en zo veel mogelijk blijvend herstel. Nu en in de toekomst.

Eenvoudig en doeltreffend

De zorg voor uw rug begint op het moment dat u zich bij ons meldt. in de praktijk gaan we direct aan de slag en bepalen we hoe ernstig en hevig uw rugpijn is. Door dit direct te doen, kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandeling om u weer pijnvrij te krijgen.

Geen rugpijn is hetzelfde en de behandeling van uw rug is dan ook persoonlijk maatwerk. De aanpak van variëren van een maand begeleiding tot zes maanden intensieve behandeling en begeleiding.

Fysio Twenterand heeft specialisten op Zorgplan Rugpijn, Nekpijn en Schouderpijn. Daarbij blijft onze organisatie zich intern en extern scholen op deze en nieuwe zorgplannen.