We kunnen u meer van dienst zijn!
Nu verruimt onze beroepsgroep en het RIVM de behandelmogelijkheden en mogen we gelukkig weer opstarten. Dat gaat geprotocolleerd.

We kunnen u weer meer van dienst zijn!

Eind maart moesten we besluiten onze praktijk te sluiten i.v.m. met het naderende coronavirus. In deze moeilijke tijd voor iedereen hebben we met beeldbellen en de noodzakelijke behandelingen geprobeerd u zoveel mogelijk te helpen. Nu verruimt onze beroepsgroep en het RIVM de behandelmogelijkheden en mogen we gelukkig weer opstarten.

Dat gaat geprotocolleerd. Onze bedrijfsvoering is daarop dan ook aangepast:

Zo vindt u helaas voorlopig geen koffiezetapparaat in onze wachtkamer. En, helaas nog minder gezellig, de stoelen staan ver uit elkaar. Er zijn looppaden uitgezet en uw fysiotherapeut beschermt u en zichzelf met beschermende middelen zoals mondkapjes en handschoenen. Onze receptioniste is zoals gewoonlijk persoonlijk te spreken, maar met een doorzichtige wand voor haar bureau. Desinfectie is op de behandelkamers aanwezig en het schoonmaakprotocol wordt gevolgd.

Maar het allerbelangrijkste: We kunnen u wel weer meer van dienst zijn! Daarom bent u welkom op onze praktijk. Wel is het verstandig om te bellen voor een nieuwe afspraak. Behoort u bij een risicogroep voor corona, dan kunnen wij in samenspraak met u overleggen of in uw specifieke situatie de therapeut bij u langs kan komen of dat u toch belt met behulp van beeldtechnologie en/of dat de therapeut oefeningen komt brengen aan huis.

Natuurlijk geldt nog steeds: Heeft u koorts, moet u hoesten of niezen, is er iemand bij u thuis met koorts, komt u dan niet!! Bel wel!

Kortom, u bent weer welkom, maar laten we met deze herwonnen vrijheid verstandig omgaan.