Beeldbellen met uw fysiotherapeut
Vanwege het risico van besmetting wordt aangeraden in geen geval de zorgverlener te bezoeken als het vermoeden van corona bestaat.

Bij vermoeden corona niet persoonlijk naar de fysiotherapeut.

Om deze mogelijk besmette patiënten de medische zorg te kunnen bieden, is videoconsultatie een snelle, eenvoudige en veilige oplossing. Hierdoor kan een zorgverlener zijn patiënten, zijn team en zichzelf en zijn gezin beschermen tegen besmetting.
Een spreekuur op afstand met beeldbellen kan patiënten en zorgverleners beschermen, een verdere uitbreiding van de epidemie tegengaan en tegelijkertijd de medische zorg voor de bevolking garanderen. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor de zorg en kan onmiddellijk ingezet worden.

Is uw telefoon geschikt om CLICKDOC videoconsult te gebruiken?

Wanneer u een telefoon met camerafunctie heeft en deze met internet is verbonden is het beeldbellen mogelijk. U ontvangt een sms van uw therapeut. Wanneer u de link in dit smsje volgt gaat alles vanzelf. Voor deze handelingen heeft natuurlijk eerst gewoon telefonisch contact met uw therapeut. Privacy is gewaarborgd door beveiligde verbinding.

Zoek u meer informatie over beeldbellen of over behandelmogelijkheden in deze coronacrisistijd check dan onze site of bel ons 0546898000.