Op ieder moment kunt u via onze website een afspraak inplannen op een beschikbare plaats in onze agenda’s. Ook buiten de werktijden van onze secretaresses kunt u dus een behandeling plannen bij 1 van onze therapeuten.
Hiervoor gaat u naar onze website www.fysiotwenterand.nl en kiest u de button op de home pagina; ‘nu inplannen’  .
Bent u nog niet bekend bij ons ? de specialisaties van de therapeuten zijn te zien bij het moment van inplannen. Kiest u wat u denkt wat bij uw klachten past. Is dit dan toch nog lastig: dan kan u binnen kantooruren gewoon met ons secretariaat bellen.

Hoe werkt het:
Nadat u op onze site bent gekomen door de koppeling www.fysiotwenterand.nl te volgen klinkt u dus op ‘nu inplannen’ . Daarmee komt in een stappenplan. Eerst wordt gevraagd waar u naar onze praktijk wilt komen (welke locatie). Dan wordt gevraagd welke therapeut u graag zou willen zien. Datum en tijd worden vastgelegd en uw gegevens worden gevraagd.
Daarmee staat u in 1 van de agenda’s van onze therapeuten. Is een agenda van een therapeut vol en toch wil u graag een afspraak met deze therapeut? Dan zou u binnen kantooruren met het secretariaat kunnen bellen. Wellicht is het mogelijk om in overleg met de desbetreffende therapeut toch een afspraak te maken op de ‘online-volle’ dag.